Frank heeft in tien steden een schatje wonen

frank-heeft-in-tien-steden-een-schatje-wonen1

Frank heeft in tien steden een schatje wonen

Ik had eens een keer gewoon zin om op een date te gaan. Plotseling iemand vinden gebeurt haast nooit. Ik besloot toen om iemand te zoeken via een dating website. Daar heb ik Frank leren kennen. Wij maakten toen een afspraak voor een date.

 

onze-date

Onze date

Hij is echt super romantisch. Hij is nogal rijk, dus dan kan je wel verwachten dat zo een iemand met heel wat romantische spullen op je afkomt. Ik vond het eigenlijk wel een beetje te veel. Hij kwam ten eerste in een Porsche bij mij thuis om mij op te halen. Ik wilde eerst niet dat ik werd opgehaald, maar hij stond erop. Nou goed, ik heb dus ingestemd. Wij zijn toen naar een dure restaurant geweest, waar ik zelf nooit voet zou zetten. Natuurlijk heeft hij alles betaald en hij had ook een hele fles wijn besteld. Een hele fles wijn is altijd al duur geweest. Na het eten zijn wij bij zijn thuis gegaan. Ik vond dat niet leuk, want dat was niet de afspraak. Hij zei dat hij zijn tuin heeft versierd voor mij zodat wij lekker alleen en romantisch samen konden zijn. Hij is erg goed in omkopen met zijn woorden en je gelooft haast alles wat hij zegt. Wij zaten daar dus te relaxen en te praten en het klikte. Wij begonnen toen te kussen toen op een gegeven moment de bel ging. Hij zei mij om in de tuin te wachten. Na een poosje kwam hij terug, helemaal bezweten alsof hij een gevecht had gehad. HIj zag er nogal bleekjes uit, maar zei tegen mij dat alles goed is. Na een paar minuten ging weer de deur bel. Hij ging weer, maar dit keer ben ik achter hem aan gegaan zonder dat hij het wist. Ik hoorde een dame praten en uitschelden. Toen ik dichterbij kwam zag ik 3 dames daar staan en allemaal stonden hem uit te schelden en gooiden allerlei dingen naar hem. Ik liep naar de voordeur en probeerde hem te beschermen. Hij was mijn date en ik vond hem leuk. De dames vertelden mij toen dat ik liever nu moet stoppen met hem, omdat ik niet de enige dame ben met wie hij een date heeft. Ik vond dat belachelijk, want ik vind het logisch dat als de ene date niet is gelukt je door gaat naar de volgende. Bleek dus dat hij niet iemand is die van de ene mislukte date naar een betere gaat. Hij is iemand die vele dames tegelijkertijd wilt daten. Deze dames vertelden mij dat hij dit heeft uitgehaald met wel bijna 10 verschillende dames in 10 verschillende steden. Toevallig kenden een paar dames elkaar. Dames zoeken in verschillende steden hebben hem dus ook niet goed gedaan. Frank kon geen woord zeggen op dat moment. Ik wist toen al dat deze vrouwen niet liegen. Ik heb hen gevraagd als ik een lift kon krijgen naar huis, ben weg gegaan en keek niet meer om.