hij laat niets van zich horen

Hij laat niets van zich horen waaraan kan het liggen?

Als een man niets van zich laat horen wekt dat frustraties op.Het kan gebeuren na een date of nadat je seks met hem hebt gehad.Hij reageert gewoon op niets van je.De vraag is waarom laat hij niets van zich horen?

DE VRAGEN KOMEN

  • Ben ik niet wat hij had verwacht?
  • Heb ik te snel met hem in bed gedoken?
  • Ben ik niet aantrekkelijk genoeg ?

ALS VROUW KOMT ER HEEL WAT IN JE OP WAAROM HIJ NIETS MEER VAN ZICH LAAT HOREN.

Heb je weleens een date gehad met een man, maar daarna niks meer van hem gehoord?

Is het wel voorgekomen dat je op een eerste date seks met een man hebt gehad en daarna niets meer van hem hebt gehoort.?Het kan gebeuren. Op zulke momenten verlies je, je zelfvertrouwen.Wat als er in je op komt dat je gebruikt bent of dat hij jou niet aantrekkelijk genoeg vind.

Voor sommige mannen is het leuker een vrouw te versieren haar in bed te krijgen en verder niets meer met haar te willen hebben. Zijn verlangens gingen daarnaar uit.Zulke mannen zoeken totdat zij krijgen wat zij willen. Het is niet zo dat het probleem aan jou ligt dat hij niets meer van zich laat weten.Dit kan er naartoe leiden dat je in de toekomst langer wacht voordat je met een naar bed gaat.Dit maakt je wispelturig in een relatie.Mannen gaan erop uit om vrouwen te verleiden.Zeg plotseling een date af. Beantwoord niet altijd zijn berichten laat het spannend blijven.Als hij serieus is gaat hij geduldig wachten.Laat hem dat gevoel krijgen dat hij je heeft maar dat het in werkelijkheid nog niet zo is.

HET GAAT NIET ALS HOE HIJ DAT WIL DUS GAAT HIJ NIET MEER REAGEREN.

Het is zo dat mannen weining geduld hebben en zeker ook op een date dus. Mannen willen altijd de eerste en de beste kans nemen.Mannen houden ook niet van dames die zich niet snel laten verleiden.Laat je niet verleiden en ga niet bij de eerste date met een man naar bed. Mannen die zo reageren zijn hopeloos en er is geen rede om je daarover druk te maken.Wacht liever al moet het zijn dat je pas na tien dates met een man naar bed gaan. Mannen kunnen wel wachten als een vrouw leuk is in de omgang.
ER ZIJN SITUATIES WAARBIJ JE NOOIT GAAT WETEN WAAROM HIJ NIETS VAN HEM LAAT HOREN. Dit is zo omdat mannen vreemd zijn en je zal nooit weten wat de reden is dat hij niets van zich laat horen.Het kan zijn dat hij het weer goed heeft gemaakt met zijn ex. Je gaat de schuld bij jezelf zoeken maar het is niet nodig dat jij jezelf maak tot slachtoffer. Kijk eerst de kat uit de boom, voordat je een besluit neem.De gedachten van een man kan je niet lezen dus vrouwen wezen jullie voorzichtig.Laat hij flink zijn best doen voordat hij zijn zin krijgt.Het leven is geen toneel!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *