man wil geen seks meer

Ik hou nog heel veel van mijn man,maar terwijl ik steeds meer naar hem verlang heeft hij minder zin heeft in mij dat houd mij erg bezig . In eerste instantie dacht ik dat het door vermoeidheid kwam.

ALS IK ZIN IN HEM HAD ZEI HIJ VAAK AAN MIJ DAT HIJ HOOFDPIJN HEEFT EN DAT HIJ EEN VAN DE AVONDEN SPECIAAL VOOR MIJ ZAL HOUDEN.Er zijn genoeg mannen die zich met heel wat dingen bezig houden. Zo zijn er heel wat mannen die niet aan seks denken. Een man kan geen zin meer hebben in seks als er ruzie en irritaties zijn in de relatie.Bij een zwangerschap is er ook minder behoefte aan seksuele behoefte. Het kan ook zijn  dat bij de man sprake is van een lichamelijk  probleem.Voorbeelden hiervan zijn erectieproblemen of een tekorrt aan slaap.

Want  als vrouw wil je flink verwent worden ,maar als dat niet het geval is is het leuke ervan af. Er zijn heel veel vrouwen die te kampen hebben met het probleem dat hun man geen zin meer heeft in seks.Het is geen niet fijn als je een man hebt die geen initiatieven neemt.Ik heb een man  die in het begin heel actief  was en zijn seks was gewoon weg tegek. We deden van alles.Mijn man  en ik hadden geen taboe sfeer in ons relatie.Nu twee jaren later vind ik dat wij het slecht doen.In een maand is het minder dan zeven keren dat we seks hebben.Ik zeg hem vaak dat ik niet te vreden ben en dat hij het beter kan,omdat ik die tijden met hem hebt meegemaakt. Ik dacht in het begin dat het komt door zijn leeftijd,maar ik heb ook vriendinnen met een man in de zelfe leeftijd klasse die een andere mening zijn toe gedaan.zij hebben niets teklagen.Ik kan mij niet meer als een beest in bed gedragen en dat valt echt tegen.Ik heb er genoeg van om altijd intiatieven te nemen en laatt het maar voor wat het is.Ik moet mij teveel inhouden en dat heeft mij onzeker gemaakt.

wat kan je doen als je man geen seks  wil

BRENG ALS EERST DE SPANNING IN DE RELATIE TERUG.VERRAS JE MAN VERLEG OOK JE GRENZEN IN BED EN GA EXPERIMENTEREN Sommige mensen kiezen voor een open  seksuele relatie, zodat hun behoefte bevredigd kan worden.SOMMIGE VROUWEN KOPEN EEN VRIBRATOR.ZODAT ZE VERVULLING KUNNEN BRENGEN AAN HUN BEHOEFTEN.

7 TIPS ALS JE MAN GEEN SEKS WIL

  • Wat is de ambitie van mijn man
  • Geef je man ook complimentjes
  • wees zorgzaam voor je man
  • Wind je man door de dag heen alvast een beetje op
  • Zeg aan je man dat je hem aantrekkijk vindt
  • Wees open met je man
  • Praat tot hem als hij een lichaamlijk of fysiek probleem heeft

Wat je ook nog kan doen als je man geen seks meer wil .probeer nieuwe dingen uit met je man.Mannen vinden een aantal dingen leuk zoals;Sexy lingerie,gebruik speeltjes en geef je geheel over aan je man.Dit alles hoeft je niet elke week te doen,maar heb een open houding naar je man toe en doe dit zo af en toe.Je man zal seks met jou willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *