MIJN DOCHTER WEET WAT ZIJ WIL

mijn-dochter-en-ik-hebben-en-goede-band

Mijn dochter en ik hebben en goede band

Mijn dochter Nicol  genaamd is mijn oudste dochter. Ik heb ook nog twee zonen Randy en Delano. Ik werk als  boekhoudster in het kantoor van mijn oom. Ik kan altijd op mijn dochter rekenen omdat,zij mij altijd bijstaat en ook bij het nemen van besluiten kan ik soms wel samen met haar beslissen. Haar hobby,s zijn koken lezen en zingen. Wat zij ook wel vaak doet is smsn met haar vrienden.

 

nicole-heeft-afstudeer-plannen

Nicole heeft afstudeer plannen

Nicole zit op de hoge school waar zij in de afronde fase is van het vak natuurkunde. Zij heeft nog enkele scripties te maken die zij ook nog moet verdedigen. Haar vriendinnen houden van uit gaan maar, Nicole kiest er vaak voor om thuis te  blijven en te studeren. Haar ouders zijn trots op haar. De vader van nicole is politieman en wil graag hebben dat Nicole ook voor dat beroep kiest. Nicol zei altijd aan hem dat zij graag een vak op de middelbare school wil doceren.

 

nicole-gaat-voor-het-eerst-met-haar-vriendinnen-mee

Nicole gaat voor het eerst met haar vriendinnen mee

Zij kiezen ervoor om naar de discootheek te gaan. Nicol is een heel rustige dame en staat te genieten van de muziek.Nicole werd door een zeker heer ten dans gevraagd maar, zij weigerde om met hem te dansen.  Terwijl de andere aan het genieten waren en helemaal waren vergeten dat Nicole er bij is. De heer bleef naast Nicole staan en vroeg aan haar als hij zich mocht voorstellen en ze stelde zich netje voor met de woorden aangenaamd jou te mogen leren kennen de heer zei dankje wel ik ben Rik. Hij zei aan Nicol dat hij haar voor het eerst ziet. Nicol zei aan hem dat zij haar studie op de eerste plaats zet maar, omdat zij morgen jarig is zij zich een beetje is komen ontspannen. Rik zei aan Nicole dat hij duidelijk het verschil ziet tussen haar en de andere dames. De andere waren vaak in de discotheek zij dansten rookten en dronken maar,Nicole stond heel beleefd erbij. Hij vroeg aan Nicol als  zij een relatie heeft. Nicol zei aan Rik dat zij eerst haar studie wil afronden en daarna met een relatie wil beginnen. Rik zei aan haar dat hij wel op haar wil wachten totdat zij haar studie heeft afgerond.Hij hield Nicole,s hand vast en kneep er zachtjes in. Nicole zei aan hem dat zij over 2 maanden haar studie heeft afgerond. Als Nicole thuis aankomt verteld zij aan haar moeder dat zij een heer in de discoteek heeft leren kennen. Nicole vertelde ook aan haar broers dat zij een zekere Rik heeft leren kennen waarop zij verliefd is. Rik en Nicole blijven contact onderhouden. Op zeker dag toen Nicole haar mobiel overging liep zij naar buiten om het gesprek te voeren.De moeder van Nicole vroeg haar als zij mag weten wie de persoon is die haar hoofd op hol breng. Nicol vroeg aan haar moeder als zij haar vriend mocht brengen om zich aan hun voor stellen en dat gebeurde.