Moet ik zijn nummer verwijderen?

Mijn ex-vriend en ik zijn al een tijdje uit elkaar.Is het nodig dat ik zijn nummer verwijderd?

Het is een tijdje uit,daar baal je misschien van en het maakt je verdrietig,maar ergens kun je het gevoel krijgen dat je hem niet mist.Je vraagt jezelf dan af als je zijn nummer moet verwijderen.Als je dat niet doet zou het kunnen dat je de aandrang krijgt om hem te contacten.Je vraag je dan ook af als je hem echt moet loslaten.De mensen in jouw omgeving kunnen je advies geven, je kan aan de ene kant horen dat je hem beter kunt contacten en aan de andere kan had je dat helemaal niet moet doen. Maar deze vraag dien jij eigenlijk zelf te beantwoorden.Het ligt helemaal aan jouw.Om jouw te helpen zal ik enkel vragen geven die jouw flink aan het denken zullen zetten.

 

Vraag 1
Waarom is jullie relatie beeindigd?

Alles is mooi en leuk in het begin en dat hebben jullie zeker ook gehad bij het begin van jullie relatie,maar er is zeker een duidelijke reden waarom jullie uit elkaar zijn. Als je denkt aan de oorzaak dat  heeft gemaakt dat jullie uit elkaar zijn gegaan is dat ook een hele hulp om de beslissing te nemen

Vraag 2
Hoe heeft hij je behandeld aan het eind van jullie relatie?

Zoals ik eerder zei alles is mooi in het begin,maar mensen veranderen. Als je ervoor  kiest om hem te vergeven is het belangrijk om te kijken naar de wijze waarop hij jouw behandeld heeft aan het eind van jullie relatie

Vraag 3
Je hebt zijn nummer en heeft dat een slechte invloed op je leven?

Houdt het je zo bezig dat je ,je niet kan concentreren? Er zijn zoveel vragen die in je om komen. Als je zijn nummer hebt heeft het naast voordelen ook nadelen die een slechte invloed hebben op je leven.

Vraag 4
Ben je veel te vaak op zijn Facebook profiel?

Het kan zijn dat je deze dingen checkt:

  • Waar is hij en waarmee is hij bezig?
  • Heeft hij zijn relatiestatus al veranderd?
  • Heeft hij berichten geplaatst en een dame erin getag?
  • Is zijn profielfoto veranderd?
  • Reageren onbekende vrouwen onder zijn foto’s?

Als je dit Te vaak doet zonder dat je een rede daarvoor hebt, is het beter om hem te blokkeren.Je tijd is kostbaar en je kunt er betere dingen meedoen.

vraag 5
Moeten jullie samen werken ?

Jullie zijn uit elkaar maar dat duid niet aan dat je leven afgelopen is.Als jullie collega’s zijn of op welke wijze dan ook samen moeten werken.Dan is het niet knap om zijn nummer te verwijderen.Dit is een heel ander situatie.

Vraag 6
Geef je je zelf valse hoop?

Het kan zo zijn dat wanneer jullie contact hebben, of elke keer wanneer je op Facebook een kijkje neemt op zijn profiel, maakt je het moeilijker om hem los te laten.Het is zeker niet makkelijk om uit elkaar te groeien vooral als jullie echt aan elkaar gehecht waren.Het kan zelf erger worden als jullie blijven praten met elkaar.

Ga met behulp van deze vragen even na wat het beste voor je is.

Heel veel succes!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *