waarom hij geen affectie toont

Ik zit al twee jaren in een relatie, en in het begin was het heel leuk.Hij was gek op mij en ik ook op hem.We waren altijd dichtbij elkaar kroelen en seks was op zijn best.Wij gaven elkaar veel liefde en warmte.Het is al 8 maanden dat ik minder kusjes en knuffels krijg. Als hij op de bank zit en ik plaats naast hem neem om een beetje met hem te kroelen staat hij binnen de kortste tijd op.Het is voor mij een vervelende situatie,omdat mijn man plotseling verandert is.Hij geeft minder affectie en laats staan over affectie ontvangen daar praten wij helemaal niet over.

 

Ik merk dat mijn vriend zich heeft terug getrokken.

Mijn vriend zit vaak te internetten, hij trekt zich terug alleen om de situatie te vermijden. Op zo een manier krijg ik geen warmte meer van hem.Ik merk gelijk het verschil op van mijn man van toen en nu.

VIJF REDENEN WAAROM HIJ GEEN AFFECTIE TOONT

  • Hij wil zelf bepalen wanneer hij naar mij wil toekomen.
  • Hij is niet meer in mij geintereseert.
  • Hij ontbreekt iets in het seks leven.
  • Hij voelt zich uitgeput
  • Hij heeft iemand anders

Meestal deel je in het begin van en relatie alle leuke dingen met elkaar.Het is heel leuk om elkaar te zien.je doet leuke dingen en heb ook veel seks.We waren dan veel samen en brachten veel tijd door met elkaar.In die periode gaan er ook minder leuke dingen gebeuren.En dit is ook een onder deel van je relatie.De problemen waarmee we dan te maken kunnen hebben zij geld en gezondheidsproblemen en ook soms familie problemen.Deze problemen zijn er altijd maar hoe langer je bij elkaar ben hoe meer je lief en leed met elkaar zal moeten delen.Deze problemen houden mannen bezig.Inplaaats dat ze erover  praten stoppen ze met liefde geven.Vrouwen verwerken dingen anders ze zoeken een betrouwbaar persoon om mee te kunnen praten.Als een man iets moet verwerken is het beter dat jij niet dichtbij van hem gaat.Hij zal heel snel uit je buurt gaan.Laat hem dan met rust het komt wel goed.Laat hem zijn dingen op zijn manier verwerken dan komt hij weer op zijn temperateur.

 

Als jij als vrouw meer affectie wil geeft dan de man geen gevoel dat lastig is in de omgang.

ALS JE MAN IETS MIS IN HET SEKS LEVEN TOONT HIJ GEEN AFFECTIE MEER.

Onderzoek je zelf hoe het in bed is met jullie.Ga na als jij nog even hard je best doet als toen jullie in het begin van de relatatie seks hadden met elkaar.Als dat niet hetzelfde is kan dat een teken waarom hij geen affectie toont.Als hij een andere houding neemt kan dat zijn dat hij op seksgebied niet te vreden is en dat kan hem ongelukkig maken. Het is gebleken dat mannen wel verlegen kunnen zijn, maar als jij geweldig seks heb hij helemaal verslaafd wordt aan je.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *